PRELAZNI ROK, PREREGISTRACIJA I REGISTRACIJA TAKMIČARA

Poštovani atletski klubovi i atletski radnici,

Ovim putem Vas obaveštavam o terminima prelaznog roka, registracije i preregistracije atletičara/ki, kao i obnove dozvole za sezonu atletskih klubova za takmičarsku 2021. godinu, a u skladu sa Odlukom UO SAS usvojenom 26.10.2020. godine.
Kao što ćete videti u Odluci, Upravni odbor Srpskog atletskog Saveza doneo je Odluku, da pored ukidanja taksi za registraciju i preregistraciju atletičara/ki, ukine i naplaćivanje naknade za izdavanje dozvole za sezonu, koja je iznosila 10.000 dinara.
Ova Odluka je donešena shodno trenutnoj situaciji izazvanoj zbog epidemije korona virusa na teritoriji RS, koja je  pogodila sve sportske organizacije u Srbiji.
Shodno tome, molim Vas da ispunite Vaše obaveze, i da najkasnije do 31.12.2020. godine dostavite SVU POTREBNU DOKUMENTACIJU radi obnove dozvole za sezonu, za takmičarsku 2021. godinu, u suprotnom, KLUB KOJI DO NAZNAČENOG ROKA TO NE ISPOŠTUJE (obrasci 1,2 i 3), NEĆE IMATI PRAVO NASTUPA U 2021. GODINI!!
Nadamo se da će Vam ova Odluka barem malo olakšati i ovu sasvim sigurno tešku situaciju u kojoj smo svi zajedno našli.
Takođe, kako nam se prelazni rok bliži, pozivam Vas da se prisetite i Pravilnika o prelasku atletičara/ki iz kluba u klub, kao i dokumentacije koju je potrebno podnositi tom prilikom (zahtev za izdavanje ispisnice, ispisnica/zahtev za prelazak – u prilogu mejla).
Želim Vam puno zdravlja na prvom mestu, i uspeha u narednom periodu.
Podelite sa prijateljima...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

You May Also Like

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 − eleven =