Treniraj sa nama

Ako želite da budete član AK Kruševac dovoljno je da nam se javite… Telefon, mejl ,fax imate na stranici kontakt

  1. Predškolci-sportska školica (od 3 do 7 god) PONEDELJAK,SREDA, PETAK od 18h – Zatvoreni bazeni na spratu u holu
  2. Atletske škole (od 7 do 10 god) PONEDELJAK,SREDA,PETAK od 19h – Zatvoreni bazeni na spratu u holu      UTORAK i ČETVRTAK 8h i 14h – Hala sportova
  3. Pioniri,juniori, seniori i veterani ( od 11 do 99+ god) PONEDELJAK, od 20h – Zatvoreni bazeni na spratu u holu  SREDA i PETAK (9h i 15h) -atletski stadion, UTORAK i ČETVRTAK 8h i 14h – Hala sportova
  4. Rekreativci, početnici, roditelji treniraju u dogovoru sa trenerima.                                                                                                 Na stadionu treninzi se održavaju u dogovoru sa trenerima.
  5. Dužina je subotom u 10h. Okupljanje ispred prostorija kluba. Dužina je obavezna za pionire i starije a poziv je otvoren za sve koji žele da trče sa nama.

Očekuje vas program

DEČJA ATLETIKA!!! 

Pod pokroviteljstvom IAAF i Atletskog saveza Srbije , klub je pokrenuo projekat DEČJA ATLETIKA.

Kroz zabavni program početnici imaju mogućnost da razviju svoje  motoričke sposobnosti, upoznaju se sa osnovnim atletskim rekvizitima i pokušaju da se takmiče sa svojim vršnjacima iz grada i regiona.

Pored toga nudimo još dva programa:

REKREATIVNI PROGRAM, za sve koji vole trčanje u prirodi.
Uz stručni nadzor trenera poboljšajte zdravlje i formu.
INDIVIDUALNE PROGRAME, za sportiste koji žele da poboljšaju svoje sposobnosti. Ogranizujemo individuane ili treninge u manjim grupama za sportiste svih uzrasta koji žele da poprave svoju fizičku pripremu i koordinaciju.

Sve potrebne informacije možete dobiti na tel. 064 / 1633492 ,  063 7471112

Podelite sa prijateljima...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0