OBAVEŠTENJE ZA KLUBOVE 11. NOVOGODIŠNJI IBARSKI KROS

Поштовани/а,

Свим спортским радницима атлетских клубова и члановима породица, АК Краљево жели срећну Нову годину и Божићне празнике. Да нам свима ова година буде боља од претходне.  Да имамо више такмичења, а и такмичара, деце која ће доћи да тренирају атлетику. Атлетски клуб Краљево има у плану велике пројекте у блиској будућности, кроз атлетска такмичења и друге манифестације, кроз које ће се наша и ваша деца такмичити и дружити, обарати личне, али и државне рекорде, а ваша сарадња ће бити од великог значаја.

Размишљајући најбоље за најмлађе атлетичаре, нормално је и да им желимо здравље пре свега и безбедно одрастање.
Управо из тог разлога, желећи да заштитимо децу о евентуалног вируса, морали смо донети не тако популарну одлуку, да на овогодишњем Новогодишњем ибарском кросу НЕ ОДРЖИМО ТРКЕ У КОНКУРЕНЦИЈИ ПИОНИРА И ЈУНИОРА. Зато опет обавештавам и наглашавам свим представницима клубова да ПИОНИРЕ И ЈУНИОРЕ НЕ ПРИЈАВЉУЈУ ЗА ТРКЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА, јер овогодишњи крос неће бити отвореног типа за поменуте категорије. ПРИЈАВЕ СУ МОГУЋЕ ДО 13.ЈАНУАРА И ТО ИМЕЈЛОМ: dragoljubmirkovic19@gmail.com, а све како би знали колико стартних пакета да обезбедимо. Старт трке за сениоре/ке и ветеране/ке стартују од 13:00.
Надам се да разумете нашу бојазан и бригу да децу сачувамо, сада када је најтеже, па да када се све ово заврши, могу нормално да се друже и окупљају на атлетском стадион поред Ибра.

С поштовањем,

Милан Костић

ген. секретар “АК Краљево“

Podelite sa prijateljima...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

You May Also Like

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen − 3 =